0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Cateraar Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een cateraar in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een cateraar die werkzaam is in Rotterdam

Cateringservice Rotterdam: voor ál uw evenementen

Uw catering laten verzorgen door de door ons aangedragen professional behelst veel meer dan alleen het verzorgen van versnaperingen op een feestje. Wanneer u met de door ons aangedragen professional uw wensen en plannen doorspreekt, zorgen zij ervoor dat de gehele catering en aankleding in die betreffende stijl past.

Bij Catering Rotterdam altijd catering op maat!

Onze cateraars verzorgen uw catering in Rotterdam op maat.de door ons aangedragen professional hebben verschillende formats voor bijvoorbeeld buffetten, diners en recepties die de basis vormen die ze iedere keer ombuigen naar de smaak van de klant. Op die manier ontstaat er steeds weer een andere uitvoering: een uitvoering dus die exact aansluit bij úw wensen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606