085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Cateraar Rotterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een cateraar in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een cateraar die werkzaam is in Rotterdam

Cateringservice Rotterdam: voor ál uw evenementen

Uw catering laten verzorgen door de door ons aangedragen professional behelst veel meer dan alleen het verzorgen van versnaperingen op een feestje. Wanneer u met de door ons aangedragen professional uw wensen en plannen doorspreekt, zorgen zij ervoor dat de gehele catering en aankleding in die betreffende stijl past.

Bij Catering Rotterdam altijd catering op maat!

Onze cateraars verzorgen uw catering in Rotterdam op maat.de door ons aangedragen professional hebben verschillende formats voor bijvoorbeeld buffetten, diners en recepties die de basis vormen die ze iedere keer ombuigen naar de smaak van de klant. Op die manier ontstaat er steeds weer een andere uitvoering: een uitvoering dus die exact aansluit bij úw wensen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een cateraar die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606