Overige specialiteiten van Catering

Voor werkelijk alle catering in Rotterdam en omstreken kunt u bij ons terecht. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij regelen het voor u. Niet alleen de hapjes en drankjes, maar ook de aankleding en inrichting kunt u aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de betreffende activiteit helemaal in het teken komt te staan van het door u bepaalde thema. Leg uw idee op tafel en onze cateraars werken het tot in de puntjes voor u uit.

Ook voor feesten, high-tea of zelfs high-wine

Naast het verzorgen van een diner, ontbijt, lunch of receptie organiseren wij ook uw feest, high-tea of high-wine. Tevens staan wij bekend om onze indrukwekkende ijsbuffetten en walking-diners.

Daarnaast zijn we al jarenlang een professionele patisserie. Sinds jaar en dag bakken wij namelijk onze eigen taarten en gebak. Uiteraard ontwerpen wij graag uw persoonlijke gebak of taart. U kunt er ook voor kiezen zelf een ontwerp te schetsen. Wij denken graag met u mee en zetten het ontwerp om in schitterend gebak. Uiteraard kunnen we ook een logo plaatsen of een bepaalde tekst op het gebak aanbrengen. Onze cateraars vinden het altijd een uitdaging om mee te werken aan nieuwe creatieve ideeën!

Wilt u een bruidstaart laten maken? Wij maken graag samen met u een ontwerp en zetten dit ontwerp om in een prachtige, verrukkelijke taart!